Ota yhteyttä, niin pohditaan yhdessä sinulle täydellinen ratkaisu.

Tutustu

Taloon

M2 Remontti on toiminut vuodesta 2014 päätoimialanaan korjausrakentaminen. Vuonna 2017 laajensimme toimintaamme uudisrakentamiseen, jossa tavoitteena on ollut alusta alkaen saada asiakkaalta pois rakentajan huolet. Olemme hioneet palvelumme vuosien 2017 ja 2018 aikana varmaksi ja toimivaksi kokonaisuudeksi. Toteutamme omakoti- ja paritalot täysin valmiiksi pihanurmia ja postilaatikkoa myöten – ja tietenkin yhdellä sopimuksella.

M2 Talon arvot

Mielestämme uudisrakennuksen rakennuttaminen ei saa työllistää tilaajaa sopimuksen teon jälkeen. Teemme talosi kuin tekisimme sen itsellemme. Tiedät etukäteen koko projektin kustannukset  – ei yllätyksiä sinulle!

M2-talo lupaus

Katkeamaton ketju

M2 Talon rakennusprojekti on katkeamaton ketju. Rakennusprojekti ei keskeydy missään työvaiheessa, koska koko projekti on täysin meidän hallussamme. M2 Talo hallinnoi ja organisoi työmaata koko projektin ajan.

M2-talo lupaus

Takuu

Kahden (2) vuoden takuu. Kymmenen (10) vuoden rakennetakuu.

M2-talo lupaus

Aina aikataulussa

Rakentamisen prosessimme on alusta loppuun saakka hyvin hiottu, joten voimme taata lyhyen ja keskeytymättömän rakennusajan.

Suunnitellaan yhdessä unelmiesi koti.

Jäikö kysyttävää tai oletko jo valmis aloittamaan oman kotisi rakentamisen? Ota rohkeasti yhteyttä – joukkueemme on valmiina sinua varten!